Informatii Importante

1.Accesul la informarea seismica pe termen scurt "semafor seismic", se face in baza unui abonament anual.

2.Culoarea "Semaforului seismic" depinde de evolutia datelor seismice furnizate de monitorizarea din arealul Vrancea.

3.Pentru o informare corecta si completa, va recomandam consultarea comunicatelor si a modificarilor aparute in "Semaforul" seismic.

4.In curand, avertizoarele SAS vor functiona pe alta frecventa alocata, iar schimbarea avertizoarelor este gratuita.

Meniu

Home
Semafor Seismic
Avertizare Seismica
Oferta
Statii Monitorizare
Media
Contact

Autentificare

Autentificare - Pentru Abonati

Modalitati Abonare
Avertizarea privind iminenta unui cutremur, prin transmiterea de catre serverul Centrului de Avertizare Seismica a unui SMS prioritar pe telefonul mobil al abonatului

 

Avertizarea privind iminenta unui cutremur in Vrancea, prin transmiterea de catre serverul Centrului de Avertizare Seismica a unui SMS prioritar pe telefonul mobil al abonatului.

Transiterea unui SMS de la telefonul care transmite la cel care receptioneaza are intotdeuna o intarziere de 8 secunde, datorita protocolului de dialog GSM, indiferent de operatorul GSM (Vodafone, Orange, Telekom, Digi, etc).

Pentru Bucuresti, din timpul total de avertizare, de 25-30 de secunde, trebuie sa se scada cele 8 secunde necesare SMS-ului sa ajunga la abonat, in conditiile unei retele normal incarcate.

In zilele de sarbatoare, cand se transmit multe SMS-uri, nu se poate garanta primirea SMS-ului de avertizare seismica in cele 8 secunde.
Servicul este disponibil tuturor celor interesati, indiferent de localitatea de domiciliu.

Pentru solicitarea unui abonament sau prelungirea abonamentului din oferta de avertizare prin

PAGER, INTERNET sau SMS,

trimiteti e-mail la adresa: fotonsas@fotonsas.ro

 

Pentru a va abona la acest servicu se parcurg urmatorii pasi:

1. Solicitare trimisa prin e-mail la adresa de e-mail fotonsas@fotonsas.ro cu privire la serviciul dorit de dvs, impreuna cu datele de contact.

2. Intocmirea facturii proforme

3. Transmiterea prin e-mail a facturii proforme.

4. Achitati la orice agentie a oricarei banci aceasta factura pro-forma

5. Vi se face imediat testul de transmitere a SMS-ului, astfel incat sa puteti memora numarul de telefon al serverului. Pentru anumite modele de telefoane mobile, se poate personaliza mesajul (SMS-ul) primit de la acest numar cu un sunet specific, inconfundabil, dedicat doar avertizarii de cutremur. Va rugam sa verificati daca telefonul mobil pe care doriti primirea SMS-ului de avertizare seismica are aceasta facilitate.  Daca nu o are, atunci sunetul prin care telefonul mobil va anunta ca ati primit SMS-ul de avertizare seismica va fi identic cu cel emis pentru toate mesajele.

6. IMPORTANT: Abonarea la acest serviciu se face pentru perioade minime de 1 an, costul este de 60 ron/luna